Bedøvelse

Skal dit kæledyr opereres eller have udført komplicerede undersøgelser, er det nødvendigt at bedøve dit kæledyr (lægge dyret i narkose). Dette kan være ubehageligt at tænke på, og mange ejere er forståeligt nervøse.

På Dyrenes Læge og Øjenklinik er vi meget opmærksomme på, at det kan være en svær situation for ejeren, og vi står altid til rådighed for uddybende spørgsmål i forbindelse med bedøvelsen.

Vi er desuden meget opmærksomme på det ansvar, vi har, når vi bedøver dit kæledyr. Derfor lægges stor vægt på optimale bedøvelse rutiner og overvågning i forbindelse med narkosen. Narkoseformen skræddersyes efter den enkelte patient, så den bliver så skånsom som muligt. Grundet de moderne bedøvelsesmetoder som anvendes, vågner patienten hurtigt og med så få gener som muligt.

Før bedøvelsen skal dyret være fastende fra midnat aftenen før (dette gælder dog ikke gnavere). Dyret må dog gerne have adgang til vand.

Efter bedøvelsen overvåges patienten, til den er vågen. Patienten forlader ikke klinikken før den er helt vågen. Dog kan patienten godt være træt om aftenen, hvis den har fået visse former for smertestillende i forbindelse med operationen. Så skal dyret havet lov være i fred i rolige og varme omgivelser. Der kan tilbydes mad og vand i små portioner.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinikkens adresse:
Munkemarken 72, Thorning
8620 Kjellerup 

Åben efter aftale

+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Læs om