Henvisning

På Dyrenes Læge og Øjenklinik modtager vi dagligt henvisninger af øjenpatienter fra andre dyrlæger. Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen har mange års erfaring med diagnostik, behandling og mikrokirurgi på øjne.

De daglige og avancerede øjenoperationer udføres alle under operationsmikroskop, hvilket sikrer mikrokirurgi med stor præcision fra et rutineret personale.

Vi lægger stor vægt på god kommunikation med henvisende dyrlæge, hvorfor undersøgelse, diagnostik og behandling sker i tæt samarbejde med henvisende dyrlæges ønske og behov.

Når patienten kommer på klinikken, har henvisende dyrlæge ofte sendt journaloplysninger, så vi kender patientens sygehistorie, foreløbige kliniske undersøgelser og allerede iværksat behandling.

Ønsker du at henvise en patient, har du spørgsmål eller er der behov for at diskutere en patient er du altid velkommen til at kontakte Dyrenes Læge og Øjenklinik på tlf. 27 60 60 69.

Hurtigst muligt efter undersøgelse og diagnostik sendes en udførlig skriftlig tilbagemelding til henvisende dyrlæge. Herved sikres at patientens egen dyrlæge på alle tidspunkter i behandlingsforløbet holdes orienteret. Henvisende dyrlæge får desuden adgang til evt. laboratorieresultater og billeder vedr. den henviste patient i det omfang det har interesse.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinikkens adresse:
Munkemarken 72, Thorning
8620 Kjellerup 

Åben efter aftale

+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Læs om