Om Pia Bjerre Pedersen

Smådyrspraktiserende dyrlæge og øjenpaneldyrlæge
Jeg blev dyrlæge i 1996 og har siden arbejdet som dyrlæge for hunde, katte og gnavere. 1. januar 2011 etablerede jeg Dyrenes Læge og Øjenklinik.

Via mit daglige arbejde som smådyrspraktiserende dyrlæge siden 1996, har jeg opnået stor erfaring indenfor general diagnostik og såvel medicinsk som kirurgisk behandling af kæledyr.
I 1997 startede jeg, som aspirant til Dyrlægeforeningens Øjenpanel. I 2003 bestod jeg eksamen og blev øjenpaneldyrlæge. Øjenpaneluddannelsen er et omfattende fælles nordisk uddannelsesforløb indenfor såvel arvelige, som ikke arvelige øjensygdomme hos kæledyr.

Øjenpaneldyrlæger er godkendt til at foretage øjenundersøgelser og udstede europæiske attester (ECVO attester).

Interessen for øjensygdomme har desuden medført 2 længerevarende studieophold på travle øjenafdelinger på amerikanske universiteter, ligesom deltagelse i internationale kurser og kongresser løbende bidrager til at udbygge min viden og erfaring indenfor diagnostik og behandling af øjensygdomme hos kæledyr. Og det er med stor glæde, at jeg dagligt modtager patienter henvist fra andre dyreklinikker, når der kræves en mere specialiseret indsigt i behandling af øjensygdomme.

Del

Dyrenes Læge og Øjenklinik

Klinikkens adresse:
Munkemarken 72, Thorning
8620 Kjellerup 

Åben efter aftale

+45 27 60 60 69
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Læs om